IK ZOEK EEN DESIGNER .nl
... voor wanneer je een designer nodig hebt.

Over deze "een designer"

Al haar hele leven wordt Gilian "heel creatief" en "enthousiast" genoemd. In haar voorgaande en huidige hobby's, opleiding en werk heeft deze eigenschap een bepalende factor gehad. Interesse in design, kunst en creatie heeft altijd bestaan. Gilian gaat vol voor de projecten waar ze aan begint en vindt manieren om het onwaarschijnlijke mogelijk te maken. Inspiratie haalt Gilian uit alle hoeken; daarbij komt het goed uit dat ze breed geïnteresseerd is, en vol enthousiasme in een nieuw onderwerp, thema of nieuwe branche duikt.
"Denken én doen gaan hand in hand!" Vóór het begin een plan hebben, maar flexibel blijven op je weg. In dit werk waar ideeën moeten worden omgezet in iets tastbaars is het niet verstandig lukraak te beginnen. Conceptontwikkeling kan vragen om creatieve brainstorm, maar planning en afspraken zijn een belangrijk onderdeel van design-projecten. Toch kan elk creatief traject kan verrassende zijpaden opleveren die een ontwerp kunnen versterken. Daarom past Gilian flexibiliteit toe in haar werk en blijft ze opstaan voor inspiratie en nieuwe ingevingen.

"Daar komt de stoomtrein". Uitdagende projecten vragen om doorlopende inzet en een goede planning. Soms moet er onverwacht wel eens "gevlamd" worden, en moet in korte tijd veel werk geleverd worden. Gelukkig levert het succesvol afronden van ontwerpprojecten Gilian veel tevredenheid op en houd ze haar hoofd koel als tijd krap lijkt te worden. Belangrijk is dat het werk af komt; soms betekent dat wat harder aanpakken en doorgaan.